55 + Plus

De Cascarvieten - Alphen aan den Rijn

Nieuwsoverzicht

04

JAN

De Cascarvieten cancelen carnavalsweekend 2022.

logoDe Cascarvieten cancelen carnavalsweekend 2022.

Het is een utopie om te denken dat wij in februari 2022 een "gewoon" carnavalsweekeind kunnen organiseren. Afgelopen week is het bestuur bij elkaar geweest en hebben besloten nu de knoop door te hakken en het “Grote Carnavalsweekeind", zoals we dat normaal in Avifauna vieren, geen doorgang te laten vinden.

Dat betekent dus dit jaar geen seniorencarnaval, kindercarnaval en boerenbal.

Ook de festiviteiten in ons eigen onderkomen en de bezoeken aan de Rietveld, Oudshoorn, Hooge Burch en Ursula, kunnen helaas geen doorgang vinden. Van enkele tehuizen hadden we al berichten ontvangen dat zij nog een jaartje wilde overslaan.

Het bestuur denkt zelf aan het organiseren van een zomercarnaval of een festiviteit met minder bezoekers. Heb jij een leuk idee voor een festiviteit of bijeenkomst, schroom dan niet het bestuur te informeren door een email te sturen naar bestuur@cascarvieten.nl

Graag had het bestuur met een positiever bericht het nieuwe jaar begonnen, maar is, gezien de situatie, helaas gedwongen bovenstaand besluit te moeten nemen. Het bestuur wenst haar leden, sponsoren en belangstellenden een voorspoedig en bovenal gezond 2022.

Klik HIER voor de agenda.