55 + Plus

De Cascarvieten - Alphen aan den Rijn

CARNAVAL, 22-02-2020, NOG:

129 DAGEN

 

Vrijdag 21 februari 2020

55-plus-carnavals-middag

 

Bijna 55 jaar jong en

springlevend! 
21

FEB

55-plus-Carnavals-middag

poster-55-plus

30

SEP

De Cascarvieten in Actie tijdens jubileumjaar

C.V. De Cascarvieten steunt in hun jubileumjaar Make-A-Wish Nederland. U kunt hen daarin steunen. Donaties zijn welkom op

rek.nr. NL14 RABO 0301696187 t.n.v. C.V. De Cascarvieten ovv Make-A-Wish en vergeet je naam niet!

make-a-wish-700

 

23

NOV

Oproep aan alle oud Cascarvieten, gardedames en medewerkers

muppetsOp 23 november a.s. bestaat C.V. De Cascarvieten 5 x 11 jaar. Dat is een goede reden voor een feestje. Er is al een poosje een jubileumcommissie druk in de weer om een feest te organisteren, waarbij onze "oud" Cascarvieten natuurlijk niet mogen ontbreken. Door de nieuwe AVG-wet is het wat moeilijker geworden om alle adresgegevens te bewaren en/of bij te werken. Daarom hierbij een oproep, ben jij oud lid van De Cascarvieten of was je lid van een van de gardes en wil je het avondfeest op 23 november en/of de afterparty op zondag 24 november bezoeken, schroom dan niet je gegevens door te geven en je bent erbij. 

 

Laat HIER je gegevens achter en we plaatsen je op de gastenlijst!

Wil je meer info over plaats en tijd: KLIK HIER 

23

NOV

Wie jarig is trakteert

Het is een oud gezegde: "Wie jarig is Trakteert"! Op 23 november 2019 trakteren wij, omdat we in dat seizoen maar liefst 55 jaar bestaan. Zoals u weet is in carnavalsland het getal 11 een magisch getal. In dit geval dus 5 x 11 jaar De Cascarvieten. Al eerder in dit seizoen hebben we "Safe The Date-kaarten" verzonden naar bevriende verenigingen welke we heel graag willen zien op ons feestje. Behalve deze verenigingen kunnen ook alle Alphenaren (16+) die iets met carnaval hebben GRATIS dit feest bezoeken. Toegangskaarten (max 4 pp) kunt u vanaf vrijdag 1 november gratis afhalen bij Restaurant "Daan" in de Julianastraat.

Klik op onderstaande banner voor meer info.

Klik hier

Lees meer...

01

AUG

Organiseren, dat kunnen wij!

Dat wij als vereniging goed zijn in organiseren hebben we al meer dan eens bewezen. Alleen al het feit dat we maar liefst 55 jaar hebben weten te overleven in het verenigingsleven zegt voldoende. Zie vandaag de dag maar eens 80 tot 100 vrijwilligers op de been te brengen die ook nog iets willen doen voor je. Je hebt niet alleen kartrekkers nodig, maar ook commerciële mannen en vrouwen, reclame-medewerkers enz. Kortom zeg maar vrijwilligers met “ballen”. Die hebben we en daar zijn we trots op. We staan aan de vooravond van de viering van ons jubileum op zaterdag 23 november. Een spectaculair festijn waarvoor een groot aantal bevriende verenigingen zijn uitgenodigd. Maar dat niet alleen, ook de bewoners van de gemeente Alphen aan den Rijn zijn welkom. Dankzij onze sponsoren kunnen ze dit feest GRATIS bezoeken. Klik voor meer info op de banner 5 x 11 jaar hierboven.

Lees meer...