55 + Plus

De Cascarvieten - Alphen aan den Rijn

CARNAVAL, 02-03-2019, NOG:

194 DAGEN

 

Vrijdag 1 maart 2019

55-plus-carnavals-middag

 

54 jaar niet de grootste,

 wel de gezelligste !!!23

AUG

Eerste Senaatsvergadering van seizoen

Op donderdag 23 augustus vindt de eerste Senaatsvergadering van seizoen 2018-2019 plaats in onderkomen "De Brug". Aanvang 20.30 uur.

23

NOV

Safe The Date

Beste Carnavalisten, op 23 november 2019 hopen wij Cascarvieten ons 5 x 11-jarig bestaan te vieren. Dat lijkt nog ver weg, maar schijn bedriegt. Wij zijn al volop bezig met de organisatie en zijn al in gevorderd stadium, hoewel ons nog veel werk te wachten staat. U als vereniging, hoeft daar niets voor te doen, behalve de datum 23 november 2019 te reserveren voor dit geweldige festijn. Wij nodigen u nu in dit vroege stadium al uit. 

Lees meer...

14

JULI

Hulp gezocht bij naaiklussen

help1HULP GEZOCHT: Aankomend seizoen hebben wij maar liefst 34 dames in de verschillende gardes. Op zich natuurlijk erg gaaf. Alleen hierdoor zitten wij met een uitdaging. Er moeten veel gardepakjes gemaakt en vermaakt worden. De vraag is dan ook, ben je handig met naald en draad en heb je zin, tijd en gelegenheid, dan zouden wij graag gebruik willen maken van je hulp. Alle hulp is welkom. De taken kunnen verdeeld worden naar ervaring en beschikbare tijd. Mocht je dit zien zitten of heb je wat vragen, dan kan je het beste terecht bij Annemieke of Marina. mail to:gardes@cascarvieten.nl

Wij hopen op vele positieve reacties. 

De gardeleiding. (klik ook HIER)

08

MEI

34 dames dansen de sterren van de hemel

Wist u dat er het komende seizoen maar liefst 34 dames in drie gardes dansen? Wij verheugen ons nu al op spectaculaire acts en de groepsfoto van de dames in hun prachtige outfit! Het spreekt voor zich dat ook wij vanaf 25 mei voldoen aan de nieuwe Europese privacy-wetgeving! Wij wensen de gardeleidsters Serena, Danielle, Mariette, Marina en Annemieke nu al heel veel succes toe. 

Lees meer...

20

JULI

Oud-Prinsen lopen vierdaagse

Diep respect voor de oud-Prinsen Henk en John die de afgelopen week meeliepen in de 102e editie van de Nijmeegse Vierdaagse. Met temperaturen die af en toe meer dan 30 gr. aantikten, was het zeker geen makkie. Vanzelfsprekend ook petje af voor Jan, de loopmaat van Henk. 

Lees meer...