55 + Plus

De Cascarvieten - Alphen aan den Rijn

CARNAVAL, 13-02-2021, NOG:

185 DAGEN

 

Vrijdag 12 februari 2021

55-plus-carnavals-middag

 

make-a-wish-701


15

MEI

Het seizoen na corona

Beste carnavalisten, het aanstaande seizoen is voor ons allen nog niet te overzien. Wel heeft het bestuur volgens de richtlijnen van het RIVM weer mogen vergaderen. Hierin is o.a. de ledenvergadering van dit jaar vastgesteld op donderdag 3 september 2020. De leden ontvangen hiervoor separaat een uitnodiging. Ga voor meer info naar: https://cascarvieten.nl/agenda

Lees meer...

03

JULI

Lintjes aan Dick en Wil Verkerk uitgereikt

Op vrijdag 24 april had Burgemeester Spies de aankondiging al telefonisch gedaan: Geachte mevrouw en meneer Verkerk, het heeft Zijne Majesteit behaagd om u beiden te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Beiden hebben hun sporen verdiend bij o.a. Laura, AZC, ARC SMC en niet te vergeten De Cascarvieten. Vandaag vrijdag 3 juli ontvingen zij beiden de onderscheidingen uit handen van burgemeester Spies.Onze felicitaties gaan nogmaals naar Dick en Wil! (dank aan Studio Alphen, Marjolijne en Arina)

Lees meer...

23

FEB

Nieuw Prinselijk trio voor Cascarvieten

Tijdens het boerenbal in Avifauna op zaterdag 22 februari is het nieuwe Prinselijk trio bekend gemaakt. Frank Verschuur, meester schilder en direkteur van Verschuur schilderwerken mag zich een jaar lang Prins Cascar LV noemen. Hij is 54 jaar, voorzitter en spreekstalmeester van de Cascarvieten. Zijn page is Chantal Hydra, 32 jaar en administratief medewerkster. De Hofmaarschalk is Mike Verschuur, zoon van Frank, 26 jaar en in het dagelijks leven theater stoffeerder. 

Lees meer...

30

SEP

Make-A-Wish actie nog t/m 11 november 2020!

De Cascarvieten trakteren en maken een wens mogelijk

Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven verandert in één klap totaal. Die impact is moeilijk voor te stellen. Make-A-Wish Nederland wil al deze jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar een positieve boost meegeven.

Lees meer...

24

NOV

Wat een erkenning . . . en wat een verrassing!

Jarige Cascarvieten ontvangen erepenning van Gemeente Alphen

In een bomvolle feestzaal van parkrestaurant Avifauna, ontving C.V. De Cascarvieten tijdens hun 55-jarig jubileumfeest op zaterdag 23 november, uit handen van Burgemeester Spies, de erepenning van de gemeente Alphen aan den Rijn.

Lees meer...