55 + Plus

De Cascarvieten - Alphen aan den Rijn

Klik HIER

Agenda

 

Sticker
21

APR

Nazakken 2024

Maar liefst meer dan honderd leden en medewerkers van De Cascarvieten hadden zich dit afgelopen weekend aangemeld voor het z.g. “Nazakken”. Het nazakken is een traditie uit het rijke verleden van de vereniging en is ter afsluiting van het carnaval seizoen. Namens de organisatie bedankte Kelly Zevenhoven iedereen met de volgende woorden; 

Lieve allemaal, wat was het leuk vanmiddag en wat een geweldige opkomst! Bedankt voor jullie aanwezig- en gezelligheid!

De dansworkshop, silent disco, spelletjes, het tasje knutselen en natuurlijk de pubquiz waren een groot succes! De winnaars, Danielle, Ton en Kim, gefeliciteerd met jullie eerste plek!

Deze middag heeft weer laten zien dat we een supergezellige club zijn! Van het personeel achter de bar van AVV Alphen mochten we zeker nog eens terug komen!

Nazakken 2024
Enkele leden ontbreken op deze foto.
karten
Een woord van dank gaat ook naar de begeleiding van de Jeugdraad, welke eerder op de middag fijn
met elkaar zijn gaan karten. Geweldig bedankt mannen!

02

MRT

60 jaar De Cascarvieten

Beste carnavalsvrienden, er wordt de laatste tijd vrij vaak lovend gesproken over de viering van 55 jaar De Cascarvieten op 24 november 2019. Het was ook een geweldig feest, waar zo’n dikke twee jaar voorbereiding aan vooraf ging.

Lees meer . . .

12

APR

Nieuwe voorzitter en coördinator gardes

Uit de Senaatsvergadering van donderdag 11 april 2024. 

Conform de statuten is door de leden van het bestuur Tim de Heij gevraagd om de voorzittershamer te gaan hanteren. Tim heeft daar “ja” op gezegd en is derhalve met ingang van heden onze voorzitter. We wensen Tim veel succes en plezier met deze belangrijke taak in onze vereniging. 

Lees meer...

27

JAN

Uitreiking Gouden Cap tijdens 55-plus-middag in Avifauna

Gouden Cap voor het team Verkiezingen.

C.V. De Cascarvieten vierde op zaterdag 27 januari hun 55-plus-middag. Een gratis middag voor senioren uit Alphen aan den Rijn en de regio.

Lees meer...

14

DEC

Wist je dat . . .

Wist je dat . . . C.V. De Cascarvieten binnen het carnavalsseizoen diverse bezoeken brengt aan woongemeenschappen voor senioren en mensen met een beperking?

Wij ook dit seizoen op onderstaande data een carnavalsleks programma brengen bij:

Lees meer...