55 + Plus

De Cascarvieten - Alphen aan den Rijn

corona

 

agenda

 

make-a-wish-701
14

MEI

"Even een feestje"

Op zaterdag 14 mei konden we hem dan eindelijk organiseren. Vanweg de coronaperikelen was het vrijwel onmogelijk om alle leden en sponsoren van de vereniging bij elkaar te brengen. De al vaker beloofde 5 x 11 barbecue, verzorgd door Slagerij De Valk, was op deze datum eindelijk een feit en werd gecombineerd met de finale en de prijsuitreiking van The Masked Cascarviet. Het werd een ouderwets super gezellig feestje, onder een stralende zon en waarbij zelfs menige polonaise werd gelopen. Verder werden er optredens verzorgd door de Kindergarde, de Prinsengarde en zangers John Zoet en Milko van Leeuwen. Een feestje voor herhaling vatbaar.

barbecue1

barbecue2

barbecue3

barbecue4

Meer foto's in het fotoalbum!

14

APR

Onze Beschermvrouwe Ere-Waegemeester van kaasstad Gouda

Eretitel

Op donderdag 14 april, is onze beschermvrouwe Burgemeester Liesbeth Spies, in Kaasstad Gouda geïntroniseerd als Ere-Waegemeester van de Stad Gouda. Onze Prins Cascar XXIV, Cees Kroon, was haar secondant bij het boren van de kaas! Rechts op de foto Boskoper Willem de Wit die eveneens werd geïntroniseerd!

28

FEB

Cascarvieten bedankt!

Beste Cascarvieten, het afgelopen jaar was er een om nooit te vergeten. Niet omdat het zo feestelijk en gezellig was, maar juist omdat we helaas minder festiviteiten hebben kunnen en mogen organiseren en dat is natuurlijk jammer. Met deze woorden opende de redactiecommissie dit jaar de nieuwe kleurrijke 58e jaargang van onze Cascarvaria.

Lees meer...

22

FEB

Het trefpunt is niet meer!

Het Trefpunt is niet meer! 

Ik roep wel eens gekscherend “Het carnaval is in de Ursula uitgevonden”. Al sinds jaar en dag is de start van het grote carnavalsweekend op de woensdag voorafgaand aan dat weekend.

Lees meer...

18

JAN

Gardes pakken draad weer op

Onze dames van de gardes hebben met ingang van week drie de draad weer opgepakt en trainen voor een leuke gardedans. Niet om deze dans op een feest of bijeenkomst te laten zien, maar wel om elkaar weer te zien en te spreken. Het spreekt voor zich dat bestuur en medewerkers van De Cascarvieten dit initiatief van harte ondersteunen.

Lees meer...