55 + Plus

De Cascarvieten - Alphen aan den Rijn

Nieuwsoverzicht

27

JAN

Uitreiking Gouden Cap tijdens 55-plus-middag in Avifauna

Gouden Cap voor het team Verkiezingen.

C.V. De Cascarvieten vierde op zaterdag 27 januari hun 55-plus-middag. Een gratis middag voor senioren uit Alphen aan den Rijn en de regio.

Naast de vele advocaatjes met slagroom welke werden genuttigd, werd ook weer de traditionele bingo gedraaid met prachtige prijzen welke door een aantal Alphense bedrijven waren gesponsord. De Zangers Marco de Hollander en Milko van Leeuwen hadden al snel de stemming erin. Het programma werd verder succesvol ingevuld door de gardes, Jeugdraad en Eigen Inbreng van de Cascarvieten. 

Gouden Cap.

Tevens werd deze middag de Gouden Cap uitgereikt. De Gouden Cap is één van de onderscheidingen die op voordracht van de Burgmeester van Alphen aan den Rijn, Liesbeth Spies, en Beschermvrouw van De Cascarvieten, wordt uitgereikt aan een verdienstelijk ambtenaar of een team medewerkers. 

Dit jaar ging de eer naar het team Verkiezingen. Het mogen meedoen aan verkiezingen en je stem uitbrengen is een groot goed. Niet altijd realiseren we ons hoe waardevol onze democratie is wat een voorrecht het is dat we in vrijheid onze stem mogen uitbrengen. De gemeente is verantwoordelijk voor het organiseren van verkiezingen. Daar komt heel veel bij kijken. 

gouden cap

Het team is goed op elkaar is ingespeeld, kan goed improviseren en weet met een warm hart het hoofd koel te houden en kan onder grote druk geweldig presteren. Alle reden dus om door de Cascarvieten op een eervolle manier onderscheiden te worden!

bingo

De traditionele bingo onder leiding van Prins Cascar LVI, Page Bente, Jeugdprins Dean en Jeugdpage Liv.

plus-703 plus-704 plus-705

plus-700

plus-701

plus-702